21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Φήμες θέλουν την Apple να απολύει μέρος του δυναμικού της Beats

    Eddy Cue, Jimmy Iovine, Apple, Beats Music, Code Conference

    Η μεγαλύτερη εξαγορά της Apple στην ιστορία της οδεύει προς την ολοκλήρωση της και επίσημα. Η εταιρεία που δεν δίστασε να δώσει $3 δις για να εντάξει στο δυναμικό της την Beats Music και Beats Electronics είδε την Ευρωπαϊκή ένωση την δευτέρα να επισημοποιεί αυτή την συμφωνία και να την κρίνει έγκυρη από όλες τις νομοθετικές δικλίδες.

    Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να ανακοινωθεί από το αντίστοιχο νομοθετικό σώμα της Αμερικής με την συμφωνία να κλειδώνει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

    Σημερινές φήμες από έγκυρες πηγές θέλουν την Apple να έχει ήδη ξεκινήσει τις αλλαγές στο δυναμικό της Beats. Έτσι άτομα που έχουν κριθεί ακατάλληλα σύντομα θα δουν την πόρτα της εξόδου ενώ άλλα θα ενσωματωθούν ακόμη και στο δυναμικό της Apple εξαιτίας του βιογραφικού τους και της δουλειάς τους μέχρι στιγμής.

    Ο Mark Gurman του 9to5Mac αναφέρει μάλιστα πως Apple executives ταξίδεψαν πρόσφατα στο Los Angeles για να προσφέρουν σε συγκεκριμένους εργαζομένους της  Beats νευραλγικές θέσεις μέσα στην Apple.

    Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “To οικονομικό τμήμα της Beats καθώς και το αντίστοιχο του ανθρώπινου δυναμικού έχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό διαλυθεί με κάποιους εργαζομένους να βλέπουν την πόρτα της εξόδου, κάποιους άλλους να έχουν προσφορές για δουλειά στο Cupertino στα κεντρικά της Apple και τέλος κάποιους να μεταβαίνουν εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Η Apple μάλιστα έχει δημιουργήσει μια συγκεκριμένη τηλεφωνική γραμμή έτσι ώστε οι εργαζόμενοι της Beats να μιλάνε απ ευθείας με το τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού της Apple.”

    Ο Gurman επίσης χωρίς να αναφέρει τις πηγές του τονίζει πως η Beats Music υπηρεσία έχει ξεκινήσει να περνάει στους iTunes Servers της Apple με μεγάλη πιθανότητα ένα κομμάτι του λογισμικού της υπηρεσία να γραφεί εκ νέου από τους προγραμματιστές της Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles