21.7 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Φήμες: Εικόνες δείχνουν τα χαρακτηριστικά της iPhone 12 Pro Max κάμερας, 120hz ρυθμό ανανέωσης, notch μέγεθος

    Νέα screenshots που διέρρευσαν θεωρητικά μας δείχνουν χαρακτηριστικά που θα έχει η επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple, iPhone 12 Pro Max. According to the screenshots, Apple is testing the iPhone 12 Pro Max with a 120hz display and adaptive refresh rate support, among other new camera features.

    Τα screenshots κοινοποιήθηκαν στο Twitter από τον Jon Prosser, ο οποίος έχει με επιτυχία όπως γνωρίζουμε προβλέψει στοιχεία και χαρακτηριστικά επερχόμενων συσκευών της Apple και κατά το παρελθόν. Τα screenshot αυτά έρχονται θεωρητικά από μια πρωτότυπη iPhone 12 Pro Max συσκευή με μια οθόνη στις 6.7 ίντσες.

    Στην πρώτη εικόνα που κοινοποίησε ο Prosser βλέπουμε τις παραμετροποιήσεις στις Ρυθμίσεις αυτής της συσκευής. Έχουμε λοιπόν δύο διακόπτες με την ονομασία Enable High Refresh Rate και Enable Adaptive Refresh Rate. Ο πρώτος διακόπτης θα επιτρέπει στους iPhone 12 Pro χρήστες να ενεργοποιούν τα 120hz σε ρυθμό ανανέωσης της οθόνης ενώ ο δεύτερος θα επιτρέπει στο iPhone να κάνει αυτόματη ρύθμιση μεταξύ των 120hz και 60hz ανάλογα με το περιεχόμενο της οθόνης κάθε στιγμής.

    Αν το παραπάνω ακούγεται γνωστό είναι γιατί το iPad Pro έχει αυτό το χαρακτηριστικό εδώ και χρόνια τώρα με την ονομασία ProMotion.

    Στην ενότητα της κάμερας στις Ρυθμίσεις έχουμε μια πρώτη εικόνα για το πως ο LiDAR Scanner αισθητήρας των iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας. Υπάρχει η προσθήκη ενός νέου διακόπτη που επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν την LiDAR αυτόματη εστίαση και αναγνώριση αντικειμένου στην περίπτωση λήψης βίντεο αλλά και Night Mode.

    Στις υπόλοιπες ρυθμίσεις διακρίνουν 4K λήψεις βίντεο στα 120fps και 240fps για τα οποία υπάρχουν ήδη φήμες. Υπάρχουν επίσης αναφορές στα “Enhanced Night Mode” και “Advanced Noise Reduction.”

    Ένα σημαντικό στοιχείο εδώ είναι πως αυτά τα screenshots έρχονται από μια πρωτότυπη συσκευή που βρισκόταν σε διαδικασία testing. Αυτό σημαίνει πως κάποια χαρακτηριστικά μπορεί η Apple να τα αφαιρέσει πριν την επίσημη κυκλοφορία της iPhone 12 σειράς. Επίσης δεν γνωρίζουμε αν και τα υπόλοιπα πρωτότυπα μοντέλα των άλλων iPhone 12 συσκευών που αναμένουμε από την Apple φέτος θα έρθουν με αυτά τα χαρακτηριστικά.

    iPhone 12 Pro Max μέγεθος notch

    Επίσης, το EverythingApplePro κοινοποίησε μια εικόνα από το “actual iPhone 12 Pro Max” πρωτότυπο – την ίδια την συσκευή δηλαδή που αναφέρει και ο Prosser. Εδώ βλέπουμε μια κοντινή εικόνα από το notch στην οθόνη το μέγεθος του οποίου φαίνεται να μην έχει αλλάξει σε σύγκριση με το iPhone 11 Pro Max.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.