14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Υψηλόβαθμο στέλεχος του iPhone marketing μιλάει για το iPhone 12 με 5G, MagSafe, κ.α σε νέα συνέντευξη

    Καθώς το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro ξεκίνησε να βρίσκεται στα χέρια καταναλωτών ανά τον κόσμο η αντιπρόεδρος του iPhone marketing Kaiann Drance συμμετείχε στο Rich On Tech show με τον Rich DeMuro για μια συνέντευξη. Φυσικά έγινε αναφορά στα νέα iPhone 12, στα MagSafe αξεσουάρ και σε πολλά ακόμη.

    Σε ότι αφορά την υποστήριξη των 5G δικτύων στα iPhone 12 η Drance εξήγησε πώς η Apple δούλεψε έτσι ώστε να μπορούν οι συσκευές να παρέχουν την καλύτερη δυνατή αυτονομία.

    “Καταφέραμε να έχουμε μια σειρά από παραμετροποιήσεις στο λογισμικό για όλο το σύστημα κάνοντας έτσι την αυτονομία της μπαταρίας ακόμη καλύτερα. Πέρα από αυτό προσθέσαμε και ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία “Smart Data Mode” που επιτρέπει την σωστή εναλλαγή μεταξύ 5G και 4G δικτύων.”

    Σχετικά με την απόφαση της Apple να συμπεριλάβει USB-C to Lightning καλώδια φέτος στις συσκευασίες των νέων iPhone ενώ παράλληλα να αφαιρέσει τον φορτιστή από αυτές η Drance ανέφερε πως η USB-C συνδεσμολογία είναι πιο γρήγορη και μοντέρνα, ενώ αν κάποιος έχει ένα Mac ή iPad ή κάποια άλλη συσκευή τότε σίγουρα θα έχει έναν τέτοιο φορτιστή σπίτι του.

    Σε ότι αφορά τα MagSafe αξεσουάρ η DeMuro ανέφερε πως οι πιστωτικές κάρτες δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα αλλά ο χρήστης θα πρέπει να είναι προσεκτικός με τις μονές μαγνητικές κάρτες όπως αυτές που χρησιμοποιούν σαν κλειδιά στα ξενοδοχεία.

    “Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν οι χρήστες είναι οι μονές κάρτες όπως αυτές που χρησιμοποιούνται στα ξενοδοχεία. Καλό θα ήταν οι χρήστες να μην τις φέρουν αυτές σε επαφή με κάποιο αξεσουάρ που έχει την MagSafe τεχνολογία”

    Ολόκληρη η συνέντευξη είναι διαθέσιμη μέσω των Apple Podcasts.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.