21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Υποτιθέμενο iPhone 13 Pro dummy αποκαλύπτει ένα μικρότερο notch και αλλαγή θέσης της selfie κάμερας [Βίντεο]

    Το Ιαπωνικό blog Macotakara κοινοποίησε φωτογραφίες και βίντεο από αυτό που υποστηρίζει πως είναι ένα mockup ενός iPhone 13 Pro. Σε αυτό διακρίνουμε την νέα σχεδίαση του notch καθώς και αλλαγές στην εμπρόσθια κάμερα της συσκευής.

    Αυτή η dummy συσκευή του iPhone 13 Pro λογικά δημιουργήθηκε με βάση σχεδιαγράμματα που διέρρευσαν από την παραγωγή αλυσίδα της Apple. Αυτές οι πληροφορίες μάλιστα είναι γνωστό πως μοιράζονται συχνά σε κατασκευαστές θηκών πριν από την έλευση ενός νέου iPhone.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν το iPhone 13 Pro notch έχει 5.35 mm ύψος σε σύγκριση με τα 5.3 mm του iPhone 12 Pro. Στο πλάτος το iPhone 13 Pro notch έχει διαστάσεις 26.8 mm σε σύγκριση με τα 34.83 mm του iPhone 12 Pro κάτι το οποίο σημαίνει αν τελικά επαληθευτεί πως το notch αυτό θα είναι μικρότερο σε πλάτος και ελαφρώς πιο ψηλό σε σύγκριση με ότι έχουμε μέχρι σήμερα.

    Επίσης έχουμε μια τοποθέτηση της εμπρόσθιας κάμερας από την δεξιά πλευρά του notch στην αριστερή αν και δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η Apple θα επιλέξει να κάνει κάτι τέτοιο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.