19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Υποτιθέμενες φωτογραφίες των AirPods Pro 2 δείχνουν ίδιο σχεδιασμό, θήκη με ‘Find My’ ηχείο κ.α

    H Apple είναι βέβαιο πως δουλεύει πάνω στα 2ης γενιάς AirPods Pro μετά την παρουσίαση και των AirPods 3 και όλοι τα αναμένουν να παρουσιαστούν κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Δεν έχουμε ακούσει μέχρι και σήμερα πολλά για αυτά.

    Το MacRumors σήμερα έλαβε μια σειρά από εικόνες που υποτιθέμενα δείχνουν τα 2ης γενιάς AirPods Pro και που προέρχονται από μια πηγή με την ονομασία Xerxes που κανείς δεν μπορεί να πει για το πόσο ακρίβεια έχουν αυτές οι πληροφορίες. Το άτομο που έδωσε στο MacRumors αυτές τις εικόνες ανέφερε πως έρχονται από μια εσωτερική πηγή εκ των έσω της Apple χωρίς φυσικά να αναφέρει κάτι άλλο.

    Σε αυτές λοιπόν τις φωτογραφίες διακρίνουμε έναν ίδιο σχεδιασμό με τα 1ης γενιάς AirPods Pro με την διαφορά πως λείπει ο οπτικός αισθητήρας κάτω από κάθε earbud. Εδώ να πούμε πως η Apple χρησιμοποιεί αισθητήρες αναγνώρισης δέρματος πλέον στα AirPods 3 και έτσι είναι πολύ πιθανό το ίδιο να γίνει και στα AirPods Pro 2.

    Πέρα από τα ίδια τα earbuds διαφορές έχουμε στην θήκη φόρτισης τους. Υπάρχουν ανοίγματα ηχείου στο κάτω μέρος κάτι το οποίο είναι ασυνήθιστο για μια θήκη AirPods. Η πηγή που απέστειλε τις φωτογραφίες αναφέρει πως αυτά τα ανοίγματα είναι χρηστικά μιας και με την iOS 16 η Apple θα φέρει ένα νέο χαρακτηριστικό στην Find My εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμο τόσο για την θήκη όσο και για τα earbuds. Τα ανοίγματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή ήχου έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να εντοπίσει την θήκη φόρτισης αυτή.

    Επιπλέον φαίνεται πως υπάρχει στα πλάγια της θήκης και μια μεταλλική βάση έτσι ώστε κάποιος να βάλει ένα λουράκι σε αυτά – επίσης κάτι που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά….

    Στις φήμες που θέλουν την Apple να παρουσιάζει έναν σχεδιασμό στα earbuds των AirPods Pro χωρίς το στέλεχος προέκτασης η πηγή των φωτογραφιών αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και έτσι η φιλοσοφία και η σχεδίαση των in-ear earbuds θα παραμείνει ως έχει.

    Από την άλλη βέβαια υπάρχει ο Mark Gurman του Bloomberg που πάντα δίνει πληροφορίες με μεγάλη ακρίβεια και ο οποίος μέχρι τώρα έχει αναφέρει πως η Apple θέλει να κάνει τα AirPods Pro 2 πιο εργονομικά και έτσι θα αφαιρέσει το μικρό στέλεχος προέκτασης από το κάτω μέρος κάθε earbud.

    Συμπερασματικά εμείς θα πούμε πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κάποιος ασφαλή συμπεράσματα και το τοπίο και για τα AirPods Pro 2 παραμένει αρκετά θολό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.