16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Υπάλληλοι της Samsung κατάπιαν έγγραφα που ενοχοποιούσαν την εταιρεία

    apple-samsung-california-copyright.si

    Mετά την δεύτερη νίκη της Apple απέναντι στην Samsung στο θέμα των πατεντών το Vanity Fair έχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το πως ο πόλεμος μεταξύ των δύο αυτών εταιρειών έχει τις ρίζες του βαθιά στον χρόνο.

    Περιγράφετε η προσπάθεια της Samsung να στήσει τιμές με παρόχους, την αγανάκτηση του Tim Cook από την θέση του COO για το θέμα των πατεντών που την κοινοποίησε στον πρόεδρο της Samsung Jay Y. Lee in τον Αύγουστο του 2010, ενώ τέλος συμπερασματικά αναφέρει γιατί η Apple μπορεί να κερδίζει τις μάχες αλλά να χάσει τελικά τον πόλεμο.

    Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει ένα συγκεκριμένο περιστατικό όταν ερευνητές της Νότιας Κορέας προσπάθησαν αιφνιδίως να μπούνε σε γραφεία της Samsung για να ανακαλύψουν ενοχοποιητικό υλικό που θα αποδείκνυε πως η εταιρεία έστηνε τιμές με τους παρόχους της χώρας.

    Πριν λοιπόν οι ερευνητές εισέλθουν στα γραφεία της εταιρείας άτομα προσωπικής ασφάλειας του ζήτησαν να σταματήσουν. Οι ερευνητές αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία και τελικά να εισέλθουν στον χώρο με 30 λεπτά καθυστέρηση. Περίεργοι για το τι έγινε αυτά τα 30 λεπτά είδαν το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και μείναν πραγματικά άφωνοι.

    Οι υπάλληλοι της Samsung έντρομοι προσπαθούσαν να καταστρέψουν έγγραφα που ενοχοποίησαν την εταιρεία με κάθε δυνατό τρόπο. Αλλάζανε υπολογιστές ενώ υπάρχουν αναφορές ακόμη και από δικηγόρους της Apple πως κάποιοι πάνω στην τρομάρα τους ξεκίνησαν να τρώνε έγγραφα!!

    Πραγματικά αξίζει να διαβάσετε όλο το άρθρο εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles