13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το watchOS 9.4 σας επιτρέπει να διαγράφετε ενσωματωμένες εφαρμογές απευθείας από το Apple Watch

    Η ενημέρωση του watchOS 9.4 που κυκλοφόρησε σήμερα έχει μια κρυφή δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να διαγράφετε ενσωματωμένες εφαρμογές απευθείας από το Apple Watch. Η Apple δεν ανέφερε αυτή τη λειτουργία στις σημειώσεις έκδοσης για την ενημέρωση, αλλά έχει ενημερωθεί ένα έγγραφο υποστήριξης για τη διαγραφή ενσωματωμένων εφαρμογών από διάφορες συσκευές.

    Σύμφωνα με την Apple, οι ακόλουθες εφαρμογές μπορούν να διαγραφούν από το Apple Watch εάν χρησιμοποιείτε το watchOS 9.4 ή νεότερη έκδοση:

    • Activity
    • Depth
    • Emergency Siren
    • Find My
    • Heart Rate
    • Maps
    • Wallet
    • Workout
    • World Clock

    Πριν από το watchOS 9.4, θα μπορούσατε να αφαιρέσετε μια εφαρμογή από το Apple Watch αφαιρώντας την από το iPhone σας, αλλά η εφαρμογή έπρεπε να διαγραφεί και από τις δύο συσκευές. Με το watchOS 9.4, μπορείτε να διαγράψετε μια εφαρμογή όπως Δραστηριότητα ή Χάρτες στο Apple Watch σας, αφήνοντάς την ανέπαφη στο iPhone.

    Η Apple προειδοποιεί ότι η διαγραφή ενσωματωμένων εφαρμογών μπορεί να επηρεάσει τη βασική λειτουργικότητα της συσκευής. Εάν διαγράψετε την εφαρμογή Heart Rate, για παράδειγμα, το Apple Watch δεν μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις για υψηλούς καρδιακούς παλμούς, χαμηλούς καρδιακούς παλμούς, ακανόνιστο ρυθμό και ειδοποιήσεις φυσικής κατάστασης.

    Η Apple έχει δεχθεί έντονη κριτική και όχι μόνο επειδή απαίτησε να εγκατασταθούν οι εφαρμογές της σε συσκευές iPhone, iPad και Apple Watch, επομένως εφαρμόζει εργαλεία για τη διαγραφή των εφαρμογών τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, το iOS 14 πρόσθεσε υποστήριξη για τη διαγραφή μιας μεγάλης ποικιλίας ενσωματωμένων εφαρμογών, η οποία είναι χρήσιμη για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν εναλλακτικές λύσεις τρίτων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.