16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το watchOS 9 παρουσιάζει τη νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας στο Apple Watch Series 4 και νεότερα μοντέλα

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι το watchOS 9 θα διαθέτει μια νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας στο Apple Watch Series 4 και νεότερη έκδοση. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, το Apple Watch θα μπορεί να έχει έως και 36 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση.

    Όταν το Apple Watch βρίσκεται σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, πολλές βασικές λειτουργίες θα παραμείνουν διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης δραστηριότητας και της ανίχνευσης πτώσης, αλλά ορισμένες λειτουργίες όπως η πάντα ενεργοποιημένη οθόνη και η ανίχνευση προπόνησης θα απενεργοποιηθούν για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

    Η νέα λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης στο watchOS 9 είναι ξεχωριστή από την υπάρχουσα λειτουργία Power Reserve του Apple Watch που εμφανίζει το ρολόι μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη.

    Η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας είναι μόνο μία από τις νέες λειτουργίες που θα είναι διαθέσιμες στα ολοκαίνουργια Apple Watch Series 8 και Apple Watch SE, τα οποία είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από σήμερα και θα κυκλοφορήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.