20.9 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η Apple αποκαλύπτει το Apple Watch Ultra με μεγαλύτερη οθόνη για αθλητές και εξερευνητές από $799

    Η Apple στην εκδήλωση “Far Out” ανακοίνωσε σήμερα το Apple Watch Ultra, ένα νέο έξυπνο ρολόι πλούσιο σε χαρακτηριστικά για αθλητές και εξερευνητές, το οποίο έρχεται με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, μεγάλη επίπεδη οθόνη κρυστάλλου από ζαφείρι, πρόσθετο προγραμματιζόμενο κουμπί δράσης και cellular συνδεσιμότητα ως στάνταρ.

    Η θήκη από τιτάνιο 49 mm έχει την πιο φωτεινή οθόνη Apple Watch μέχρι τώρα στα 2.000 nits – δύο φορές πιο φωτεινή από τα προηγούμενα μοντέλα – και ένα μεγαλύτερο Digital Crown που είναι πιο στιβαρό και ικανό. Διαθέτει 36 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και θα μπορεί να διαρκεί έως και 60 ώρες με μια νέα ρύθμιση βελτιστοποίησης μπαταρίας χαμηλής κατανάλωσης που έρχεται αργότερα αυτό το φθινόπωρο. Η Apple λέει ότι το Apple Watch Ultra έχει αρκετή διάρκεια μπαταρίας για τους περισσότερους χρήστες να ολοκληρώσουν ένα τρίαθλο μεγάλης διάρκειας, που αποτελείται από κολύμβηση 2,4 μιλίων, βόλτα με ποδήλατο 112 μιλίων και πλήρη μαραθώνιο στα 26,2 μίλια.

    Το νέο κουμπί Action σε διεθνές πορτοκαλί υψηλής αντίθεσης μπορεί να προσαρμοστεί για άμεση πρόσβαση σε μια ποικιλία λειτουργιών, όπως Workouts, Compass Waypoints, Backtrack και άλλα. Για παράδειγμα, μπορεί να ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις και να μετακινήσει τους χρήστες στο επόμενο διάστημα μιας προσαρμοσμένης προπόνησης ή στο επόμενο σκέλος μιας προπόνησης πολλαπλών αθλημάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σήμανση τμημάτων, συμπληρώνοντας τη νέα εμπειρία τρεξίματος Track, η οποία παρέχει αυτόματα τον απόλυτο ρυθμό και εκτιμήσεις απόστασης για τους δρομείς σε μια πίστα.

    Το Apple Watch Ultra διαθέτει επίσης τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα για τη βελτίωση της ποιότητας του ήχου στις φωνητικές κλήσεις και νέους προηγμένους αλγόριθμους μείωσης θορύβου ανέμου για την παροχή καθαρότερου και κατανοητού ήχου για κλήσεις. Υπάρχει μια νέα Dark Mode πρόσοψη, μια πρόσοψη ρολογιού Wayfinder με ενσωματωμένη πυξίδα και χώρο για έως και οκτώ επιπλοκές. Το ρολόι διαθέτει επίσης ενσωματωμένο μετρητή βάθους και νέο GPS διπλής συχνότητας με προσαρμοσμένους αλγόριθμους θέσης για λήψη σημάτων GPS σε δυσπρόσιτες τοποθεσίες.

    Το Apple Watch Ultra έρχεται επίσης με τις νέες λειτουργίες της Σειρά 8, συμπεριλαμβανομένης της νέας λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για έως και 36 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος, προηγμένη παρακολούθηση κύκλου, διεθνή περιαγωγή σε μοντέλα κινητής τηλεφωνίας και ανίχνευση τροχαίου ατυχήματος. Το πιο πρόσφατο watchOS 9 φέρνει επίσης νέες προηγμένες μετρήσεις τρεξίματος για τη μέτρηση της απόδοσης, όπως μήκος διασκελισμού, χρόνος επαφής εδάφους, κάθετη ταλάντωση και ισχύς τρεξίματος, ενώ οι νέες προβολές προπόνησης, όπως τμήματα, διαχωρισμοί και υψόμετρο, παρέχουν σημαντικές μετρήσεις, οι οποίες μπορούν να απαιτήσουν πλεονέκτημα της μεγαλύτερης οθόνης στο Ultra εμφανίζοντας έως και έξι μετρήσεις ταυτόχρονα.

    «Εμπνευσμένοι από εξερευνητές και αθλητές από όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε μια εντελώς νέα κατηγορία Apple Watch σχεδιασμένη για νέα και ακραία περιβάλλοντα — είναι το πιο στιβαρό και ικανό Apple Watch μέχρι τώρα», δήλωσε ο Jeff Williams, Chief Operating Officer της Apple. “Το Apple Watch Ultra είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ξεπεράσουν τα όριά τους με περιπέτεια, αντοχή και εξερεύνηση.”

    Η Apple προσφέρει επίσης διαφορετικά λουρράκια που απευθύνονται σε πεζοπόρους, δύτες και δρομείς, με ένα λουράκι Alpine loop, ένα λουράκι με την ονομασία Ocean και ένα εξαιρετικά λεπτό λουράκι με την ονομασία Trail Loop, αντίστοιχα.

    Το Apple Watch Ultra ξεκινά από $799 και οι προπαραγγελίες ανοίγουν σήμερα, με διαθεσιμότητα μια εβδομάδα αργότερα, στις 23 Σεπτεμβρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.