16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το Touch ID και το Apple Pay μπορεί να έρθουν στα Apple notebooks και desktop

    Touch+ID+MacBook+Pro+hdr

    Οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των MacBook Air και MacBook Pro καθώς και οι επόμενης γενιάς Magic Mouse και Magic Trackpad μπορεί να έχουν ενσωματωμένο τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID.

    Τα παραπάνω τα υποστηρίζει με χθεσινό δημοσίευμα το Apple.club.tw επικαλούμενο πηγές κοντά στην Apple.  To site μάλιστα υποστηρίζει πως η Apple θέλει πολύ να φέρει το Apple Pay και σε αυτές τις συσκευές και έτσι η τεχνολογία του Touch ID είναι επιβεβλημένη.

    Αν και κρατάμε ένα μικρό καλάθι για το κατά πόσο η Apple θέλει να ενσωματώσει την νέα μέθοδο mobile πληρωμών σε αυτές τις συσκευές από την άλλη θα θέλαμε πολύ να δούμε την ενσωμάτωση του Touch ID σε αυτές.

    Με το Touch ID στα Macs ο χρήστης θα μπορούσε εύκολα να κάνει log in στον λογαριασμό του χωρίς την χρήση κωδικού, να κάνει αγορές μέσω iTunes και πολλά πολλά ακόμη.

    Σε κάθε περίπτωση τα παραπάνω αποτελούν μια φήμη και μόνο και ως εκ τούτου τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμη σίγουρο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles