11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το Spotify επιτέλους παρουσιάζει μια σοβαρή έκδοση για το iPad

    Screenshot-640x454

    Τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν η εφαρμογή του Spotify για το iPad είχε μείνει παραμελημένη τελείως. Όπως και το Twitter για Mac ή το Tweetbot για το iPad έτσι και η εφαρμογή του Spotify δεν έμοιαζε σε τίποτα με την αντίστοιχη που είχαμε στο iPhone μας σε σημείο που να μοιάζουν σαν να είχαμε να κάνουμε με διαφορετικές υπηρεσίες.

    Επιτέλους όμως έχουμε μια αναβάθμιση της εφαρμογής για το iPad εφάμιλλης αυτής του iPhone τόσο όσο αφορά τον σχεδιασμό όσο και της λειτουργικότητας.

    O οριζόντιος προσανατολισμός πλέον στο iPad κάνει την εφαρμογή απίστευτα πρακτική μιας και έχετε όλο των έλεγχο στα δεξιά και την εμφάνιση του άλμπουμ στα αριστερά.

    Αν λοιπόν μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσατε το Spotify μόνο στο iPhone σας ήρθε η ώρα να απολαύσετε την υπηρεσία και στο iPad σας.

    Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν από το App Store εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles