17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Scribblet είναι μια νέα εφαρμογή που σας επιτρέπει την δημιουργία iOS 14 widgets με την χρήση του PencilKit

    Μέχρι σήμερα έχουμε καλύψει μια σειρά από iOS εφαρμογές που έχουν αναβαθμιστεί έτσι ώστε να φέρουν την widget λειτουργία της iOS 14. Αν θέλετε ακόμη μια πιο προσωπική αισθητική στην κεντρική οθόνη της συσκευής σας τότε η νέα Scribblet εφαρμογή είναι αυτό που χρειάζεστε.

    Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που προσφέρουν συγκεκριμένα widgets το Scribblet σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας εντελώς widgets με δικό σας σχεδιασμό, κείμενο και εικόνες. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το PencilKit της Apple και φυσικά δουλεύει άριστα και με το Apple Pencil στο iPad.

    Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους widgets σε μεγέθη μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Μπορεί να γίνει η χρήση του δαχτύλου σας στο iPhone ή να χρησιμοποιήσετε το Apple Pencil στο iPad.

    Πέρα από τους χρωματισμούς στην σχεδίαση η εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας background και για αυτή την επιλογή υπάρχει η γκαλερί της εφαρμογής ή μπορείτε να επιλέξετε μια φωτό από τις δικές σας. Τα Widgets που δημιουργείτε μπορούν να γίνουν εξαγωγή και έτσι οι χρήστε μπορούν να τα μοιραστούν ή ακόμη και να τα συγχρονίσουν σε πολλές συσκευές τους.

    Add quick doodles, sketches, or scribbles to your home screen with Scribblet! Jot down a note, practice your hand-lettering, create your own home screen comic, doodle over an image, or maybe just draw that cool “S” we all mastered in middle school.

    Η εφαρμογή Scribblet είναι δωρεάν στο App Store, ενώ κάποια χαρακτηριστικά της ξεκλειδώνουν μέσω μιας και μόνο in-app αγοράς.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.