19.6 C
Athens
Tuesday, April 30, 2024
More

    Το Pixelmator Photo μετονομάστηκε σε Photomator, προσθέτει επιλογή θέματος με τεχνητή νοημοσύνη και πολλά άλλα

    Το Pixelmator Photo αποκτά νέα επωνυμία. Το νέο όνομα για την εφαρμογή – προς το παρόν διαθέσιμο σε iPhone και iPad με έκδοση για Mac σύντομα – είναι Photomator.

    Παράλληλα με την αλλαγή ονόματος, η σημερινή ενημέρωση 2.3 προσθέτει μια σειρά νέων λειτουργιών που περιστρέφονται γύρω από επιλεκτικές προσαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών AI, των επιλογών πινέλου και εργαλείων μάσκας.

    Η ομάδα ανακοίνωσε σήμερα ότι η πολυαναμενόμενη έκδοση Mac του Photomator είναι σε καλό δρόμο για να κυκλοφορήσει τον Μάιο. Έδωσαν επίσης μια ματιά στον επερχόμενο οδικό χάρτη για το Photomator, τον οποίο μπορείτε να δείτε στον ιστότοπό τους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.