14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Netflix δουλεύει στην δική του gaming πλατφόρμα που μπορεί όμως να μην γίνει διαθέσιμη ποτέ στο App Store

    Καθώς οι εταιρείες επενδύουν σε νέες λύσεις για game συνδρομητικές υπηρεσίες, όπως όλα δείχνουν το Netflix σύντομα θα μπει σε αυτό τον χώρο. Σύμφωνα με νέα αναφορά από το Bloomberg, η εταιρεία δουλεύει εντατικά πάνω στην δική της gaming πλατφόρμα. Η διαθεσιμότητα της όμως σε Apple συσκευές μάλλον είναι απίθανη.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η εταιρεία πρόσφατα προσέλαβε τον Mike Verdu για να ηγηθεί αυτού του project. Ο Verdu είναι ένας game σχεδιαστής που έχει δουλέψει με μεγάλα στούντιο όπως αυτά της Zynga και Electronics Arts. Επίσης το 2019 ήταν υπεύθυνος για το AR/VR περιεχόμενο για τα Oculus headsets.

    Αυτή την στιγμή είναι απίθανο η Netflix να δημιουργήσει την δική της κονσόλα για να προσφέρει παιχνίδια μιας και η εταιρεία είναι βασισμένη πάνω σε online υπηρεσίες. Σε ότι αφορά τους τίτλους παιχνιδιών η Netflix θα μπορούσε να έχει τον δικό της κατάλογο με αποκλειστικούς τίτλους με παρόμοιο τρόπο που έχει η Apple με την Apple Arcade υπηρεσία ή να πάει βάση του πλάνου του xCloud της Microsoft.

    Σε κάθε περίπτωση μοιάζει απίθανο αυτή η υπηρεσία να γίνει διαθέσιμη στο App Store της Apple. Η Apple αυστηρά απαγορεύει App Store εφαρμογές να λειτουργούν ως εναλλακτικά καταστήματα για εφαρμογές και παιχνίδια.

    Αν τώρα η Netflix θελήσει να φέρει την gaming πλατφόρμα της στο iOS μπορεί να καταλήξουμε να έχουμε μια ακόμη δικαστική μεγάλη διαμάχη όπως έγινε με την Epic.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.