22.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 13 θα έρθει με το νέο Wi-Fi 6E πρωτόκολλο

    Καθώς η παρουσίαση της iPhone 13 σειράς πλησιάζει μαθαίνουμε συνεχώς και περισσότερες πληροφορίες για τις επερχόμενες αυτές συσκευές της Apple. Ένα νέο δημοσίευμα από το DigiTimes αναφέρει πως η Apple σε αυτές θα φέρει το Wi-Fi 6E πρωτόκολλο.

    Το νέο Wi-Fi 6E πρωτόκολλο είναι στην ουσία πανομοιότυπο με το Wi-Fi 6 που είναι διαθέσιμο από την iPhone 11 σειρά. Το γράμμα “E” στο λεκτικό του σημαίνει “Extended” μιας και θα υποστηρίζει και την 6 GHz μπάντα.

    Σύμφωνα με την TP-Link “τα 6GHz είναι μια νέα μπάντα συχνότητας από τα 5.925 GHz μέχρι τα 7.125 GHz” που δίνει περισσότερο bandwidth, γρηγορότερες ταχύτητες και μικρότερες καθυστερήσεις κάνοντας το έτσι ιδανικό για μελλοντικές καινοτομίες όπως AR/VR, 8K streaming κ.α

    Το DigiTimes αναφέρει πως Qualcomm, Broadcom και MediaTek φέρνουν την παραγωγική των Wi-Fi 6E chips σε εμπορικό επίπεδο για πρώτη φορά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.