18.3 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Το «Mighty DOOM» top-down shooter παιχνίδι έρχεται στο iPhone στις 21 Μαρτίου

    Το “Mighty DOOM” είναι μια προσαρμογή του δημοφιλούς franchise που έχει δημιουργηθεί για iPhone.

    Το “DOOM” είναι της Bethesda που έχει αναγεννηθεί πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και τώρα έρχεται στο κινητό. Το νέο παιχνίδι, που ονομάζεται “Mighty DOOM”, είναι μια προσαρμογή που χρησιμοποιεί μια “ευχάριστη” τέχνη για να απεικονίσει τους δαιμονικούς χαρακτήρες.

    Βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και χρόνια, καθώς η πρώτη δημόσια έκδοση beta έφτασε σε συσκευές Android στον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία στις 12 Απριλίου 2021. Οι κριτικοί έχουν εξετάσει το παιχνίδι ως “αρπαγή μετρητών”, σύμφωνα με το DOOM Wiki, καθώς έχουν αφαιρεθεί πολλά στοιχεία από το franchise στο οποίο βασίζεται.

    Αναπτύχθηκε από την Alpha Dog Games και εκδόθηκε από την Bethesda Softworks, το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι σκοποβολής από πάνω προς τα κάτω, τρέξιμο και όπλο, rogue-lite με απλά χειριστήρια για κινητά. Το παιχνίδι επικεντρώνεται στο να συλλέγει power-ups και να στοχεύει τα όπλα του Mini Slayer προς τη σωστή κατεύθυνση αποφεύγοντας τα εμπόδια.

    Το “Mighty DOOM” θα διαθέτει αγορές εντός εφαρμογής και αναβαθμίσεις επί πληρωμή. Κυκλοφορεί στις 21 Μαρτίου, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν προεγγραφή μέσω της ιστοσελίδας της Bethesda. Δεν είναι ακόμη ορατό στο App Store.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.