18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Η Apple βρίσκεται στην κορυφή της λίστας Fortune με τις πιο θαυμαστές εταιρείες για 16η χρονιά

    Μετά από μια ταραχώδη χρονιά για τις βιομηχανίες ολόκληρου του κόσμου, η Apple δεν είναι απλώς κορυφαία στη τεχνολογία, αλλά βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Fortune με τις πιο θαυμαστές εταιρείες στον κόσμο.

    Η Apple ήταν στην κορυφή της λίστας από το Fortune το 2022, καθώς και στη λίστα με τις πιο θαυμαστές εταιρείες από το Forbes στις αρχές Φεβρουαρίου. Είναι η δέκατη έκτη συνεχόμενη χρονιά που η Apple στέφεται ως η πιο θαυμαστή εταιρεία σε κάθε λίστα.

    Η εταιρεία κατατάσσεται στην πρώτη θέση στον κλάδο των υπολογιστών και στην πρώτη θέση συνολικά.

    Η λίστα από το Fortune περιλαμβάνει εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, όχι μόνο από την τεχνολογία. Η Amazon και η Microsoft ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, αλλά το Fortune κατατάσσει την Amazon στη δεύτερη και τη Microsoft στην τρίτη θέση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.