Friday, May 17, 2024

Το MacBook Pro 13 ιντσών λέγεται ότι θα παραμείνει στη σειρά της Apple με προγραμματισμένο νέο μοντέλο

Ενώ το MacBook Pro 13 ιντσών έχει ξεπερασμένη σχεδίαση από το 2016, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε σήμερα ότι ο φορητός υπολογιστής θα παραμείνει μέρος της σειράς της Apple, με ένα ενημερωμένο μοντέλο που λέγεται ότι είναι στα σκαριά μαζί με άλλους νέους Mac.

Η αναφορά δεν προσφέρει επιπλέον λεπτομέρειες για το επόμενο MacBook Pro 13 ιντσών, επομένως μένει να δούμε αν ο φορητός υπολογιστής θα λάβει οποιεσδήποτε εξωτερικές αλλαγές σχεδίασης ή αν θα παραμείνει ο τελευταίος νέος Mac που πουλάει η Apple με το Touch Bar. Η Apple ενημέρωσε για τελευταία φορά το μηχάνημα στο WWDC τον περασμένο Ιούνιο με το τσιπ M2 και υποστήριξη για ακουστικά υψηλής αντίστασης.

Μια προηγούμενη αναφορά ανέφερε ότι το επόμενο MacBook Pro 13 ιντσών θα τροφοδοτείται από το τσιπ M3 της Apple, το οποίο η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει. Δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει ο φορητός υπολογιστής, αλλά είναι πιθανό να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.

Ο Gurman είπε ότι η Apple εργάζεται επίσης σε ένα μεγαλύτερο MacBook Air 15 ιντσών με επεξεργαστή ισοδύναμο με το τσιπ M2, ένα ενημερωμένο MacBook Air 13 ιντσών, ένα νέο iMac 24 ιντσών και έναν πύργο Mac Pro που τροφοδοτείται από πυρίτιο της Apple. Τέλος, αναμένει ότι τα ενημερωμένα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με τσιπ M3 Pro και M3 Max θα κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.