17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το MacBook του 2024 θα λάβει τεράστια αναβάθμιση οθόνης OLED όπως και το iPad

    Μια νέα διαρροή λέει ότι η Apple θα κάνει το ντεμπούτο μιας τεράστια αναβάθμισης για το MacBook με τη μορφή οθόνης OLED το 2024.

    Σε ένα tweet από τον Ross Young της DSCC για τους Super Followers που είδε το iMore, ο Young λέει ότι “φαίνεται όλο και πιο πιθανό” η Apple να κάνει το ντεμπούτο του νέου MacBook OLED 13,3 ιντσών το 2024 μαζί με το φημολογούμενο iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών. Ο Young λέει ότι αυτή η συσκευή “αναμένεται” να είναι ένα MacBook Air, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα MacBook Pro, ένα MacBook ή μια “νέα κατηγορία”.

    Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας φορητός υπολογιστής παρόμοιος με το νέο M2 MacBook Air, αλλά θα παρείχε σοβαρές αναβαθμίσεις στην απόδοση της οθόνης. Σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή της Apple, θα ήταν πιθανότατα το καλύτερο MacBook που έχει δημιουργήσει ποτέ η εταιρεία. Συγκεκριμένα, ο Young λέει ότι το OLED tandem stack που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει η Apple και στα τρία προϊόντα OLED θα δώσει τέσσερις σημαντικές ωθήσεις. Θα βελτιώσει τη φωτεινότητα της οθόνης, θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της οθόνης και θα βελτιώσει την κατανάλωση ενέργειας “κατά 30% περίπου”. Ο Young λέει ότι τα νέα μοντέλα θα έχουν επίσης LTPO για βελτιωμένο μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης που κυμαίνεται από 1 Hz έως 120 Hz, ενώ η Apple έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης στο MacBook Pro (2021) πέρυσι.

    Όπως σημειώνει ο Young, αυτό θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του το 2024 μαζί με δύο νέα μοντέλα iPad Pro που μας είπαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν το ντεμπούτο τους και το 2024.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.