17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η επική γκάφα της Sonos και ο άτυχος πελάτης

    Η Sonos μάχεται με ένα σύστημα παραγγελιών που είδε ορισμένους ανθρώπους να λαμβάνουν διπλές παραγγελίες, αλλά ένα άτομο φαίνεται να βίωσε κάτι πολύ χειρότερο.

    Σύμφωνα με μια αναφορά, ένας πελάτης της Sonos έλαβε 30 κιβώτια αφού παρήγγειλε ένα Turntable Set, Arc soundbar, Arc wall mount, Sonos One speaker, και τέλος ένα Roam speaker.

    Ενώ πολλοί άνθρωποι παρήγγειλαν ένα ηχείο και πήραν ένα ή δύο ακόμη, αυτός ο πελάτης βρέθηκε στην παραλαβή 30 διαφορετικών κουτιών και σαν να μην έφτανε αυτό, χρεώθηκε για κάθε ένα από αυτά. Σε μια δήλωση στο The Verge, η Sonos λέει ότι θα επιστρέψει τα χρήματα σε αυτόν τον πελάτη και σε πολλούς άλλους ανεξάρτητα από τα προϊόντα που θα σταλούν πίσω — αν και η προσδοκία είναι πιθανώς ότι θα επιστρέψουν πραγματικά τα ανεπιθύμητα αντικείμενα.

    Τι κάνετε όμως όταν κάποιος παραδίδει 30 κουτιά που δεν περιμένατε; Στην περίπτωση αυτού του πελάτη, η παραλαβή τους ήταν περισσότερο πρόβλημα από ό,τι φαντάζεστε. Το διαμέρισμά του είναι γεμάτο και τώρα έχει καταφέρει να αποθηκεύσει ανεπιθύμητο εξοπλισμό Sonos στο λόμπι του κτιρίου του – κάτι για το οποίο ο ιδιοκτήτης δεν το είδε με καλό μάτι. Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, η Sonos έστειλε κάποιον να μαζέψει τα πάντα μόνο που δεν είχε ενημερώσει σωστά τον οδηγό της UPS πόσα κιβώτια θα έπρεπε να παραλάβει και ο οποίος τελικά παρέλαβε πίσω μόλις το ένα από τα τριάντα.

    Η Sonos από την άλλη κατέληξε να πει στον πελάτη να μεταφέρει ο ίδιος τα επιπλέον κιβώτια στο τοπικό υποκατάστημα της UPS για να επιστραφούν….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.