17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iPhone 6 Plus έχει την καλύτερη LCD οθόνη που μπορείτε να κρατήσετε στο χέρι σας

    Screen Shot 2014-09-23 at 2.24.56 AM

    Οι ειδικοί στις οθόνες με την ονομασία DisplayMate απέκτησαν το μεγαλύτερο iPhone που κυκλοφόρησε ποτέ η Apple, iPhone 6 Plus, και μέσα στο Σαββατοκύριακο κάνανε μια σειρά από τεστ για να δουν τις αποδόσεις τις 5.5 ιντσών LCD οθόνης του.

    Το αποτέλεσμα ήταν να την ανακηρύξουν την καλύτερη LCD οθόνη που ελέγξανε ποτέ σε ένα smartphone. Η οθόνη του iPhone 6 δεν τα πήγε επίσης άσχημα αλλά αυτή που ξεχώρισε και τους εντυπωσίασε ήταν η αντίστοιχη του 6 Plus.

    Η έκθεση που δημοσιοποίησαν αναφέρει συμπερασματικά:

    “To iPhone 6 Plus έχει την καλύτερη LCD οθόνη που πιάσαμε ποτέ στα χέρια μας. Αποδίδει τα μέγιστα σε όλες τις κατηγορίες και αναλύσεις μας και μάλιστα με ομαλότητα. Ξεχωρίζουν οι μικρότερες διακυμάνσεις με γωνία προβολής για φωτεινότητα, η ακριβή αντίθεση εικόνας και η φωτεινότητα”

    Το iPhone 6 είχε και αυτό με την σειρά του πολύ καλές επιδόσεις αλλά η DisplayMate παρατήρησε πως εικόνες δείχναν καλύτερα στην 2.1 megapixel οθόνη του 6 Plus από ότι στην 1 megapixels οθόνη του iPhone 6. Πάρα αυτά η γενική ετυμηγορία που έδωσαν για την οθόνη του 6 ήταν πως είναι “πολύ καλή” και “οι περισσότεροι καταναλωτές θα είναι χαρούμενοι με την απόδοση της” για να καταλήξουν στο “Το iPhone 6 και το 6 Plus έχουν της καλύτερες mobile LCD οθόνες στην αγορά αυτή την στιγμή”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles