13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iPhone 5C ξεπέρασε σε πωλήσεις όλες τις Android, Blackberry και Windows συσκευές κατά το χειμερινό τρίμηνο

    blue-yellow-pink-iPhone-5c-1024x623

    Μπορεί το iPhone 5C να απέτυχε να φτάσει τους στόχους που είχε η Apple στο μυαλό της κατά το λανσάρισμα του, αλλά δεν τα πάει άσχημα και ειδικά στην Αμερική όπως πολύ θέλουν να πιστεύουν. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του AppleInsider πρόσφατη στατιστική μελέτη δείχνει πως οι πωλήσεις του ξεπέρασαν κάθε Blackberry, Windows αλλά και ακόμη Android συσκευή κατά το χειμερινό τρίμηνο όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

    iPhone-5c-sales

    Στην αναφορά γίνεται λόγος για πωλήσεις ύψους 12.8 εκατομμύριων μέσα σε ένα μόλις τρίμηνο.

    That means iPhone 5c sold twice as many units as all Blackberry smartphone sales combined (6 million), more than all of Nokia’s Windows Phone smartphone sales in the winter quarter (8.2 million), and in fact, all of Microsoft’s Windows Phones sold globally in the winter quarter (slightly more than 8.2 million, as Nokia makes 90 percent of the world’s Windows Phones). Even Samsung’s flagship Galaxy S4 reportedly sold just 9 million units in the winter quarter. If you do the math, that’s less than 12.8 million.

    Έχουμε αναφέρει πολλές φορές γιατί δεν πέτυχε το εν λόγω πείραμα της Apple αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για τους στόχους που η ίδια η εταιρεία έθεσε για την εν λόγω συσκευή. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι στόχοι της Apple ειδικά σε θέματα πωλήσεων είναι από τους υψηλότερους της αγοράς έτσι ένα “αποτυχημένο” θεωρητικά πάντα προϊόν για την εταιρεία σημειώνει πωλήσεις που άλλες εταιρείες δεν έχουν καν για τις ναυαρχίδες τους.

    Επίσης καλώς η κακός όλοι το συγκρίνουν και ειδικά σε θέματα πωλήσεων με το iPhone 5S το οποίο από την δική του πλευρά ξεπέρασε κάθε προσδοκία ακόμη και για την ίδια την εταιρεία δημιουργώντας έτσι εύκολα μια μαγική εικόνα για το iPhone 5C.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles