13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iPhone 15 Ultra φημολογείται ότι θα έχει δύο μπροστινές κάμερες και USB-C

    Αν και δεν είναι ξεκάθαρο γιατί, το iPhone 15 Ultra λέγεται ότι θα χρησιμοποιεί δύο κάμερες στο μπροστινό μέρος αντί για μία, σε εξαιρετικά πρώιμους ισχυρισμούς σχετικά με τη συσκευή που αναμένουμε να δούμε το 2023.

    Την Κυριακή ακούστηκαν οι πρώτες φήμες ενός νέου μοντέλου iPhone, με το iPhone 14 Pro Max να αλλάζει του χρόνου ονομασία σε iPhone 15 Ultra. Δανειζόμενο το επίθημα από το Apple Watch Ultra και το M1 Ultra, το νέο μοντέλο θα πρέπει θεωρητικά να προσφέρει μια πιο premium εμπειρία ακόμα και από το iPhone 14 Pro.

    Ωστόσο, ο ισχυρισμός της Κυριακής συνοδεύτηκε από πολύ λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό, όπως η χρήση USB-C και η ανανεωμένη σχεδίαση. Τη Δευτέρα, ο Leaker MajinBu πρόσφερε λίγο περισσότερες πιθανές λεπτομέρειες.

    Σύμφωνα με την πηγή του MajinBu, το iPhone 15 Ultra θα έχει δύο κάμερες στο μπροστινό μέρος. Η υπάρχουσα σειρά κάμερας TrueDepth έχει πολλά εξαρτήματα αλλά μόνο έναν αισθητήρα κάμερας, επομένως η υποτιθέμενη αναβάθμιση Ultra θα παρέχει έναν επιπλέον αισθητήρα.

    Ο λόγος για τη δεύτερη κάμερα δεν δόθηκε. Θεωρητικά, θα μπορούσε να είναι για στερεοσκοπική λήψη βίντεο ή πιο απλά, διαφορετικά επίπεδα οπτικού ζουμ. Ο χρήστης ισχυρίζεται επίσης ότι το Ultra θα χρησιμοποιεί USB-C και θα ξεκινά με χωρητικότητα αποθήκευσης 256 GB.

    Το iPhone 15 Pro θα χρησιμοποιεί μόνο μία μπροστινή κάμερα, ως συνήθως, και θα ξεκινά με χωρητικότητα 128 GB. Επίσης, προφανώς θα αποκτήσει USB-C.

    Ενώ οι προσπάθειες σχεδιασμού και κατασκευής της Apple για τις κορυφαίες συσκευές της μπορεί να εκτείνονται πέρα ​​από ένα χρόνο, τέτοιες φήμες είναι συνήθως περισσότερο εικασίες παρά πραγματικότητα σε αυτό το εξαιρετικά πρώιμο στάδιο. Καθώς περνάει το έτος, θα πρέπει να εμφανίζονται πιο ενημερωμένες διαρροές, υποδεικνύοντας εάν ο ισχυρισμός αυτός του MajinBu στις αρχές του έτους είναι ακριβής ή όχι.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.