20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Το iPhone 15 Pro φημολογείται ότι θα διαθέτει εξαιρετικά λεπτά κυρτά πλαίσια

    Τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα έχουν λεπτότερα, καμπύλα πλαίσια σε σύγκριση με τα μοντέλα iPhone 14 Pro, με αποτέλεσμα πιθανώς μια εμφάνιση που μοιάζει με Apple Watch, σύμφωνα με τον leaker γνωστό ως “ShrimpApplePro”.

    Ο ShrimpApplePro διευκρίνισε ότι τα μοντέλα iPhone “Pro” επόμενης γενιάς θα εξακολουθούν να έχουν επίπεδες οθόνες, καθώς μόνο τα πλαίσια πρέπει να είναι κυρτά. Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο leaker, αυτός ο συνδυασμός πιο λεπτών πλαισίων και καμπυλωτών άκρων θα μπορούσε να οδηγήσει σε εμφάνιση παρόμοια με τα Apple Watch Series 7 και Series 8.

    Το κυρτό μπροστινό γυαλί υποτίθεται ότι θα υπάρχει επίσης στο σχεδιασμό του iPhone 15 και του iPhone 15 Plus, αλλά αυτές οι συσκευές δεν θα έχουν λεπτότερα πλαίσια σε σύγκριση με τους προκατόχους τους iPhone 14. Ο ShrimpApplePro πρόσθεσε ότι η σειρά iPhone 15 θα έχει τα ίδια μεγέθη οθόνης με την περσινή σειρά iPhone 14.

    Πέρυσι, ο leaker ήταν από τους πρώτους που είπε ότι τα μοντέλα iPhone 15‌ Pro θα έχουν πλαίσιο τιτανίου με καμπύλες πίσω άκρες. O ShrimpApplePro έχει αναπτύξει ένα καλό ιστορικό για την αποκάλυψη ακριβών πληροφοριών σχετικά με τα σχέδια της Apple, επομένως οι ισχυρισμοί του αξίζει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.