19.2 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Το iPhone 15 φέρεται να εισέρχεται σε πρώιμο δοκιμαστικό στάδιο παραγωγής

    Το iPhone 15 εισήλθε σε πρώιμη «δοκιμαστική παραγωγή» από την κύρια εταιρεία συναρμολόγησης iPhone Foxconn πριν από την κυκλοφορία αργότερα φέτος, σύμφωνα με σημερινή αναφορά της Economic Daily News.

    Σύμφωνα με την έκθεση, η Foxconn έχει λάβει οδηγίες για να ξεκινήσει «δοκιμαστική παραγωγή νέας μηχανής» για το iPhone 15‌ και να ξεκινήσει την εισαγωγή νέων προϊόντων (NPI) για τη συσκευή. Αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα πριν το iPhone 15 μπει στη μαζική παραγωγή αργότερα φέτος και έχει σκοπό να παρουσιάσει τις ειδικές ανάγκες σχεδιασμού και παραγωγής της συσκευής στη Foxconn.

    Η έκθεση σημειώνει ότι η φετινή διαδικασία για τη μαζική παραγωγή του επερχόμενου iPhone 15 θα διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια λόγω της παραγωγής που πραγματοποιείται τόσο στην Κίνα όσο και στην Ινδία. Ένα αντίγραφο της έκθεσης που έχει μεταφραστεί λέει:

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το NPI του νέου iPhone φέτος είναι λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως επειδή το χάσμα μεταξύ του χρόνου μαζικής παραγωγής iPhone στην ηπειρωτική Κίνα και την Ινδία θα μειωθεί. Τα προηγούμενα χρόνια, ο χρόνος μαζικής παραγωγής των δύο χώρων ήταν περίπου έξι με εννέα μήνες διαφορά. Πέρυσι, μειώθηκε σε δύο μήνες και φέτος θα μειωθεί σε μερικές εβδομάδες.

    Η σειρά iPhone 15 αναμένεται να διαθέτει τέσσερα μοντέλα που ταιριάζουν με τα μεγέθη της φετινής σειράς iPhone 14, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 15, ‌iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra.

    Φήμες προτείνουν ότι τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Ultra ανώτερης ποιότητας θα διαθέτουν πλαίσιο από τιτάνιο, κουμπιά απτικής έντασης ήχου στερεάς κατάστασης και USB-C με μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς. Τα βασικά μοντέλα αναμένεται να αποκτήσουν Dynamic Island, θύρα USB-C με ταχύτητες μεταφοράς Lightning και πιθανώς κάμερα 48MP.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.