20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 14 Pro φημολογείται τώρα ότι θα έχει δύο ανοίγματα στην οθόνη αντί του notch

    H Apple αναμένεται πως θα αφαιρέσει το notch από τα iPhone 14 Pro μοντέλα φέτος αλλά υπάρχει μια μεγάλη σύγχυση ως προς τον σχεδιασμό. Οι αρχικές φήμες ήθελαν την εταιρεία να φέρει έναν hole-punch σχεδιασμό με το Face ID να μπαίνει με κάποιο τρόπο κάτω από την οθόνη ενώ αργότερα οι φήμες θέλαν την Apple να φέρνει ένα pill σχεδιασμό.

    Ο αναλυτής από την βιομηχανία των οθονών Ross Young υποστηρίζει σήμερα ότι τα iPhone 14 Pro μοντέλα θα έχουν και τα δύο αυτά ανοίγματα στην κορυφή της οθόνης. Ο Young αναφέρει πως το ένα θα είναι για το Face ID dot project ενώ το άνοιγμα σε σχήμα pill θα έχει την εμπρόσθια κάμερα, την Face ID infrared κάμερα και άλλους αισθητήρες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.