22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το iPhone 14 Pro διαθέτει 6 GB ταχύτερης μνήμης LPDDR5

    Τα iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro Max διαθέτουν 6 GB ταχύτερης μνήμης RAM, η οποία βοηθά στη συνολική απόδοση της συσκευής, στην ταχύτητα και συνολικά είναι πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με το iPhone 13 Pro του περασμένου έτους.

    Νωρίτερα σήμερα, ένα teardown του iPhone 14 Pro αποκάλυψε ότι διαθέτει το μόντεμ X65 5G της Qualcomm, προσφέροντας μεγαλύτερες ταχύτητες 5G και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

    Το ίδιο teardown επιβεβαίωσε επίσης ότι το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max διαθέτουν τον νεότερο και ταχύτερο τύπο μνήμης RAM LPDDR5 σε σύγκριση με τη μνήμη LPDDR4X στο προηγούμενο iPhone 13 Pro. Όπως το iPhone 13 Pro πέρυσι, το iPhone 14 Pro εξακολουθεί να διαθέτει την ίδια χωρητικότητα 6 GB RAM, αλλά επωφελείται από τον νεότερο τύπο μνήμης LPDDR5.

    Τα τυπικά iPhone 14 και ‌iPhone 14‌ Plus, όπως φημολογείται, αναμένεται να εξακολουθούν να διαθέτουν μνήμη LPDDR4X μαζί με το τσιπ A15 Bionic από τα κορυφαία iPhone του περασμένου έτους. Σύμφωνα με την Apple, το A16 Bionic στο iPhone 14 Pro διαθέτει 50% περισσότερο εύρος ζώνης μνήμης. Το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max διαθέτουν το νέο τσιπ A16 Bionic που η Apple λέει ότι είναι το «γρηγορότερο τσιπ που υπάρχει ποτέ σε smartphone».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.