21.9 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το iPhone 13 Pro Max κερδίζει το βραβείο της καλύτερης οθόνης σε smartphone από την DisplayMate

    Η DisplayMate today βράβευσε το iPhone 13 Pro Max με το βραβείο καλύτερης οθόνης – “Best Smartphone Display Award.” Η συσκευή έλαβε την καλύτερη βαθμολογία στην ιστορία της, A+, και έκανε ρεκόρ ή/και έφτασε στην πρώτη θέση σε 12 κατηγορίες.

    Να θυμίσουμε πως τα iPhone 13 Pro μοντέλα έρχονται με την νέα Super Retina XDR με ProMotion τεχνολογία που δίνει την δυνατότητα αυξομείωσης του ρυθμού ανανέωσης από τα 10Hz μέχρι και τα 120Hz.

    Ένα από τα ρεκόρ που έσπασε το iPhone 13 Pro Max ήταν για την πιο φωτεινή OLED οθόνη σε ένα smartphone. Η Apple αναφέρει πως το iPhone 13 Pro Max έχει μια μέγιστη φωτεινότητα τα 1000 nits για το βασικό περιεχόμενο και φτάνει μέχρι και τα 1200 για το HDR περιεχόμενο. Προς σύγκριση το iPhone 12 Pro Max είχε μια μέγιστη φωτεινότητα τα 800nits για τυπικό περιεχόμενο και έφτανε μέχρι και τα 1200 για HDR περιεχόμενο.

    Άλλα ρεκόρ της οθόνης του iPhone 13 Pro Max αφορούν την τέλεια ακρίβεια χρωμάτων, την χαμηλότερη αντανάκλαση κ.α

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.