23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το iPhone 12 Pro Max αναδεικνύεται το πιο δημοφιλή 5G smartphone στην Αμερική

    Μια νέα έρευνα σήμερα από τις Ookla και M Science δείχνει τα πιο δημοφιλή 5G smartphones για την αγορά της Αμερικής. Μετά από μισό χρόνο περίπου από το λανσάρισμα του το iPhone 12 Pro Max έρχεται στην πρώτη θέση. Σημαντικό επίσης ότι στις 3 πρώτες θέσεις υπάρχουν iPhone από την σειρά 12 της Apple.

    Σύμφωνα με το PCMag, η έρευνα αφορούσε 33 5G smartphones μοντέλα που είναι διαθέσιμα στην Αμερική.

    Το ότι η σειρά 12 της Apple ήρθε στην πρώτη θέση δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη αλλά αυτό που σίγουρα έχει την δική του σημασία είναι πως το πιο ακριβό iPhone 12 Pro Max ήρθε πρώτο σε 49 από τις 50 πολιτείες της Αμερικής.

    Στην δεύτερη θέση βρέθηκε το iPhone 12 με το iPhone 12 Pro να καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Το Samsung Galaxy S20+ ήρθε τέταρτο και το Samsung Galaxy S20 Ultra συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα.

    Τέλος όπως έχουμε ήδη διαβάσει και από άλλες αναφορές το iPhone 12 mini ήταν αυτό με την μικρότερη απήχηση από την 12 σειρά της Apple. Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως στην λίστα μέχρι και την θέση 14 υπήρχαν μόνο συσκευές της Apple και της Samsung.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.