15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 12 σασί φημολογείται πως έχει ένα δακτύλιο με μαγνήτες ίσως για το νέο αξεσουάρ φόρτισης της Apple

    To EverythingApplePro αναφέρει σήμερα πως οι Κινέζοι κατασκευαστές αξεσουάρ πιστεύουν πως το iPhone 12 θα έχει ένα νέο σετ από εσωτερικούς μαγνήτες.

    Να υπενθυμίσουμε πως το iPad Pro είναι γεμάτο από μαγνήτες που βοηθούν στην χρήση του Magic Keyboard. Για το iPhone 12 κάτι αντίστοιχο δεν είναι άμεσα ξεκάθαρο γιατί να εφαρμοστεί. Καθώς ο δακτύλιος με τους μαγνήτες είναι στο σασί και στο ίδιο σημείο που βρίσκεται το εξάρτημα της ασύρματης φόρτισης πολλοί εικάζουν πως η Apple ίσως δουλεύει τελικά πάνω σε ένα νέο mat ασύρματης φόρτισης για το iPhone 12.

    To EverythingApplePro κοινοποίησε μια σειρά από εικόνες από αυτό τον κυκλικό σχηματισμό των μαγνητών.

    Οι φήμες θέλουν την Apple να δουλεύει πάνω σε ένα μικρότερο ασύρματης φόρτισης pad που μπορεί να το λανσάρει στην αγορά φέτος.

    Ένα από τα παράπονα των χρηστών σχετικά με τέτοια αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης είναι πως πρέπει να το τοποθετούν ακριβώς στο σωστό σημείο για να ξεκινήσει η φόρτιση. Επίσης κατά την φόρτιση η συσκευή μπορεί εύκολα να κουνηθεί από τα pad αυτά και να σταματήσει η διαδικασία της φόρτισης της χωρίς ο χρήστης να το αντιληφθεί.

    Οι μαγνήτες λοιπόν θα μπορούσαν να βοηθήσουν την συσκευή να εφάπτεται τέλεια και απροβλημάτιστα πάνω σε ένα pad ασύρματης φόρτισης χωρίς κανένα κίνδυνο να κουνηθεί η συσκευή. Μια παρόμοια λειτουργία που έχουμε κατά ένα τρόπο με τον φορτιστή του Apple Watch.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.