16 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Το iPhone 11 συνεχίζει από την θέση του οδηγού στις πωλήσεις παγκοσμίως και το τρίτο τρίμηνο του 2020

    Το iPhone XR της Apple είχε κάνει ένα από τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα iPhone στην ιστορία της Apple μιας και για πολύ καιρό αποτέλεσε η νούμερο 1 επιλογή των καταναλωτών παγκοσμίως. Η πρωτιά του κράτησε μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2020 όπου εκεί ήρθε ο διάδοχος του το iPhone 11 να κρατήσει την Apple στην πρώτη θέση.

    Η τελευταία αναφορά της Canalys παρουσιάζει ότι το κορυφαίο smartphone σε αποστολές για το τρίτο τρίμηνο του 2020 παρέμεινε το iPhone 11. Η Apple φέρετε να απέστειλε πάνω από 16 εκατομμύρια συσκευές.

    Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ακόμη ένα smartphone της Apple και πιο συγκεκριμένα το iPhone SE 2020 με πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

    device.

    Canalys Q3 2020 top smartphone models shipped

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.