18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το iOS 9.2.1 έγινε Jailbroken αλλά δεν θα διατεθεί στο κοινό…

     iOS-9.2.1-jailbreak

    Η iOS 9.2.1 έκδοση μπορεί να είναι ακόμη σε beta αλλά ένας γνωστός iOS hacker ήδη παρουσιάζει πως έχει καταφέρει και έχει κάνει jailbreak την συγκεκριμένη έκδοση.

    Ο λόγος για τον Luca Todesco, γνωστό και ως @qwertyoruiop, που έκανε teased ένα iPhone 6 screenshot του Cydia στην iOS 9.2.1 beta.

    Snap 2016-01-07 at 16.52.18

    Το αν πρόκειται για αυθεντικό jailbreak κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αλλά ο συγκεκριμένος προγραμματιστής δεν είναι κάποιο τυχαίο όνομα στον χώρο και έχει ανακαλύψει και άλλα exploits κατά το παρελθόν.

    Θα γίνει το Jailbreak αυτό διαθέσιμο στο κοινό;  Η απάντηση που δίνει αυτή την στιγμή ο ίδιος είναι πως όχι με τον Todesco να είναι απόλυτα κατηγορηματικός για αυτό αυτή την στιγμή.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles