19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iOS 17 φημολογείται ότι θα έχει «λιγότερες σημαντικές αλλαγές από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί», καθώς η Apple μετατοπίζει την εστίαση στα headset AR/VR

    Το iOS 17, η επόμενη σημαντική ενημέρωση για το iPhone, θα μπορούσε να είναι μια λιγότερο σημαντική ενημέρωση από ό,τι ήλπιζε αρχικά η Apple, καθώς η εταιρεία και οι μηχανικοί της επικεντρώνονται περισσότερο στα επερχόμενα headset AR/VR.

    Η Apple εργάζεται για το headset AR/VR και το συνοδευτικό λειτουργικό της σύστημα, xrOS, εδώ και αρκετά χρόνια. Με την κυκλοφορία των headsets το 2023, οι μηχανικοί της Apple εστιάζουν λιγότερο σε άλλα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των επερχόμενων ενημερώσεων iOS 17 και iPadOS 17, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

    Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Gurman λέει ότι το iOS 17, το οποίο εσωτερικά έχει την κωδική ονομασία Dawn, θα μπορούσε να καταλήξει να έχει “λιγότερες σημαντικές αλλαγές από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί” λόγω της εστίασης της Apple περισσότερο στο xrOS για τα επερχόμενα headsets. Ο Gurman λέει ότι μια παρόμοια προσέγγιση λαμβάνει χώρα με το macOS 14, με την κωδική ονομασία Sunburst.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.