21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple φέρεται να μην προγραμματίζει σημαντικές ενημερώσεις για AirPods, Apple Watch, iPad ή Apple TV το 2023

    Η Apple δεν σχεδιάζει σημαντικές ενημερώσεις για τις σειρές προϊόντων iPad, AirPods, Apple TV ή Apple Watch για το 2023, δήλωσε σήμερα ο Mark Gurman του Bloomberg στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On.

    Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το headset AR/VR της αυτή την άνοιξη και η επικείμενη κυκλοφορία της συσκευής φαίνεται ότι έχει αφαιρέσει την εστίαση από άλλα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιο της Apple. Σύμφωνα με τον Gurman, δεν αναμένονται σημαντικές ενημερώσεις για το iPad φέτος, με την πλησιέστερη σημαντική ενημέρωση να πραγματοποιείται το πρώτο εξάμηνο του 2024 με OLED 11 ιντσών και 13 ιντσών iPad Pro. Ο Gurman λέει ότι η Apple μπορεί να εισαγάγει μικρές αναβαθμίσεις προδιαγραφών για το βασικό iPad, το iPad mini και το iPad Air.

    Για τη σειρά των AirPods, ο Gurman λέει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε καμία «σημαντική ενημέρωση» φέτος, κάτι που θα μπορούσε να αποκλείσει την πιθανότητα να κάνει το ντεμπούτο μια ενημερωμένη έκδοση του AirPods Max. Το AirPods Max είναι το πιο ξεπερασμένο προϊόν στη σειρά AirPods της Apple, με φήμες να υποδηλώνουν ότι μια ελαφρύτερη και πιο προσιτή έκδοση είναι στα σκαριά.

    Για το Apple Watch, ο Gurman λέει ότι δεν αναμένει μεγάλες αλλαγές υλικού φέτος, εκτός από κάποιες μικρές βελτιώσεις απόδοσης στα μοντέλα Apple Watch. Τον Σεπτέμβριο, η Apple ανακοίνωσε το ολοκαίνουργιο Apple Watch Ultra, επομένως αναμένονται μικρές ενημερώσεις σε αυτό, καθώς και σε άλλα μοντέλα της σειράς. Ο Gurman λέει ότι η Apple δεν έχει σχέδια για μια νέα Apple TV το 2023.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.