22.3 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Το iOS 16.4 φαινομενικά αναφέρεται σε νέα θήκη AirPods και AirPods

    Η υποψήφια έκδοση iOS 16.4 που παρασχέθηκε στους προγραμματιστές σήμερα φαίνεται να υπαινίσσεται ένα νέο σύνολο AirPods που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με τον @aaronp613, η beta περιλαμβάνει αναφορές σε AirPods που έχουν αριθμό μοντέλου A3048 και θήκη AirPods με αριθμό μοντέλου A2968.

    Δεν υπήρξαν φήμες ότι νέα AirPods είναι στον ορίζοντα και είναι νωρίς για την Apple να ενημερώσει τα ακουστικά, καθώς ανανεώθηκαν μόλις το 2021.

    Δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν όντως νέα AirPods καθοδόν ή αν πρόκειται για κάποιο είδος επαναληπτικής ενημέρωσης που θα δει την Apple να μεταβαίνει σε φόρτιση USB-C αντί για Lightning για τη θήκη φόρτισης, όπως αναμένεται.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.