15.5 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Το iOS 16 θα σας ενημερώνει αν τα AirPods είναι αυθεντικά ή όχι

    Το iOS 16 που θα γίνει διαθέσιμο αύριο στην χώρα μας για όλες τις συμβατές συσκευές, κατά της 20.00 ώρα Ελλάδας, θα ενημερώνει τους χρήστες αν τα AirPods που συνδέουν σε μια συσκευή τους είναι αυθεντικά ή μη.

    Αυτή τη φορά, η νέα λειτουργία θα βοηθήσει όσους αγοράζουν πλαστά ακουστικά και δεν μπορούν να τα διακρίνουν μεταξύ τους. Ως αποτέλεσμα, όταν ένα κομμάτι μη εξουσιοδοτημένου υλικού συνδέεται σε μια συσκευή, το σύστημα θα εμφανίσει μια προειδοποίηση όπως αυτή που φαίνεται παρακάτω. Η ειδοποίηση θα περιέχει τις ακόλουθες πληροφορίες: «Αυτά τα ακουστικά δεν μπορούν να επαληθευτούν ως γνήσια AirPods και ενδέχεται να μην συμπεριφέρονται όπως αναμένεται».

    Στην πραγματικότητα, αυτό συμβαίνει κατά την προσπάθεια σύνδεσης των συσκευών με ένα iPhone. Μετά από αυτό, εμφανίζονται επιλογές για την κατάργηση ζεύξης ή σύνδεσης των δύο συσκευών. Επιπλέον, εμφανίζεται επίσης μια επιλογή «Μάθετε περισσότερα» που μεταφέρει τον χρήστη στον ιστότοπο βοήθειας της Apple.

    Να θυμίσουμε πως και στην Ελληνική αγορά τα φαινόμενα πλαστών AirPods και κατ επέκταση AirPods Pro είναι πολλά με πολλούς χρήστες να την έχουν πατήσει κοιτώντας κιόλας την χαμηλή τιμή πώλησης που προσφέρονται.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.