17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iOS 16 θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να παρακάμπτουν τα CAPTCHA σε υποστηριζόμενες εφαρμογές και ιστότοπους

    Το πάτημα εικόνων φαναριών ή η αποκρυπτογράφηση σαθρού κειμένου για να αποδείξετε ότι είστε άνθρωπος θα είναι σύντομα μια πολύ λιγότερο συνηθισμένη ενόχληση για τους χρήστες iPhone, καθώς το iOS 16 εισάγει υποστήριξη για παράκαμψη CAPTCHA σε υποστηριζόμενες εφαρμογές και ιστότοπους.

    Η εύχρηστη νέα λειτουργία βρίσκεται στην εφαρμογή Ρυθμίσεις κάτω από το Apple ID > Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια > Αυτόματη επαλήθευση. Όταν ενεργοποιηθεί, η Apple λέει ότι το iCloud θα επαληθεύσει αυτόματα και ιδιωτικά τη συσκευή σας και τον λογαριασμό Apple ID στο παρασκήνιο, εξαλείφοντας την ανάγκη για εφαρμογές και ιστότοπους να σας παρουσιάζουν ένα μήνυμα επαλήθευσης CAPTCHA.

    Οι Cloudflare και Fastly έχουν ήδη ανακοινώσει υποστήριξη για Private Access Tokens, πράγμα που σημαίνει ότι η δυνατότητα παράκαμψης των CAPTCHA θα μπορούσε να έρχεται σε εκατομμύρια εφαρμογές και ιστότοπους που υποστηρίζονται από αυτές τις πλατφόρμες και η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει ευρύτερα με την πάροδο του χρόνου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.