13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το HomePod σύντομα θα υποστηρίζει Dolby Atmos ήχο στο Apple TV 4K

    Η Apple επιβεβαίωσε πως σε επερχόμενη αναβάθμιση του HomePod θα έρθει η υποστήριξη του Dolby Atmos ήχου καθώς και 5.1 και 7.1 υποστήριξη καναλιών ήχου. Όπως αναφέρει το The Verge  αυτό θα επιτρέψει στους Apple TV 4K χρήστες να εξάγουν Dolby Atmos ήχο στο HomePod τους.

    Όπως έχουμε ήδη αναφέρει η iOS 14.2 και η tvOS 14.2 beta 3 προσθέτει υποστήριξη έτσι ώστε να ορίσετε ως στάνταρ ηχείο το HomePod στο Apple TV. Η σημερινή ανακοίνωση δείχνει πως η Apple συνεχίζει τις βελτιώσεις και την συνεργασία μεταξύ του HomePod και του Apple TV.

    H Apple τονίζει πως τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα λειτουργούν άριστα όταν ο χρήστης έχει ζευγοποιήσει 2 HomePod με το Apple TV τους.

    Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Dolby Atmos υποστήριξη στο HomePod θα βοηθήσει την Apple να κοιτάξει στα μάτια το Amazon Studio ηχείο σε αυτό το χαρακτηριστικό.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.