13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το GMA κάνει ένα πρώτο hands-on του iPhone 12, και μιλάει για την αφαίρεση του φορτιστή με στέλεχος της Apple | Βίντεο

    Η Apple παρουσίασε την iPhone 12 γραμμή αυτή την εβδομάδα στο online event της κάτι και το οποίο σημαίνει πως οι νέες συσκευές δεν μπορούσαν να έχουν το συνηθισμένο hands on από τους δημοσιογράφους μετά την λήξη της παρουσίασης τους. Πάρα αυτά η Apple έστειλε τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro στην δημoσιογράφο Becky Worley του ABC news που τα έκανε ένα γρήγορο hands on.

    H Worley έδειξε το iPhone 12 στον blue χρωματισμό και το iPhone 12 Pro στον pacific blue χρωματισμό που είναι σίγουρα και τα χρώματα που θα κερδίσουν τους περισσότερους καταναλωτές φέτος.

    Η MagSafe τεχνολογία επίσης παρουσιάστηκε μέσω του νέου δερμάτινου πορτοφολιού που μαγνητικά εφάπτεται στο πίσω μέρος των iPhone 12.

    Πέρα από τις συσκευές υπήρξε και μια σύντομη συνέντευξη με στέλεχος της Apple όπου έκανε το εξής σχόλιο όταν ρωτήθηκε για την απόφαση της εταιρεία να αφαιρέσει τον φορτιστή και τα EarPods από την iPhone συσκευασία.

    “Υπάρχουν τόσο πολλά στην συσκευή. Υπάρχουν πολύ φανταστικοί λόγοι που θεωρούμε πως η τιμολόγηση τους είναι πολύ καλή για όλους. Σίγουρα οι περισσότεροι χρήστες έχουν αυτά τα αξεσουάρ και κάθονται στο σπίτι τους χωρίς να τα χρησιμοποιούν. Επίσης πολλοί μπορεί να έχουν πολλαπλά τέτοια αξεσουάρ. Έτσι η κίνηση μας πιστεύουμε πως ήταν η σωστή σε ότι αφορά πάνω από όλα και τους στόχους για την προστασία του περιβάλλοντος που έχουμε ορίσει.”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.