22.9 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Το Google Authenticator υποστηρίζει πλέον τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας 2FA κωδικών με χρήση Λογαριασμού Google

    Η εφαρμογή Google Authenticator που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης μίας χρήσης για την ασφάλεια του λογαριασμού υποστηρίζει πλέον τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τον συγχρονισμό μεταξύ συσκευών χρησιμοποιώντας έναν Λογαριασμό Google, ανακοίνωσε σήμερα η Google.

    Με την υποστήριξη Λογαριασμού Google, οι κωδικοί πρόσβασης μίας χρήσης μπορούν να αποθηκευτούν στο cloud, επομένως, εάν χάσετε τη συσκευή με εγκατεστημένη την εφαρμογή Google Authenticator, δεν θα χάσετε την πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς ελέγχου ταυτότητας. Πριν από την ενσωμάτωση της υποστήριξης του Λογαριασμού Google, όλοι οι κωδικοί στην εφαρμογή αποθηκεύονταν στη συσκευή, κάτι που είναι προβληματικό όταν χάνεται μια συσκευή ή κάνατε reset την συσκευή σας.

    Η Google λέει ότι με τους κωδικούς πρόσβασης μιας χρήσης που είναι διαθέσιμοι σε έναν Λογαριασμό Google, οι χρήστες προστατεύονται καλύτερα από το κλείδωμα, αυξάνοντας την άνεση και την ασφάλεια. Η ενσωμάτωση Λογαριασμού Google για τον Επαληθευτή Google είναι διαθέσιμη τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε συσκευές Android. Η προσθήκη υποστήριξης Λογαριασμού Google θα απαιτήσει τη σύνδεση στον λογαριασμό στην εφαρμογή Επαληθευτής Google και μόλις γίνει αυτό, οι κωδικοί θα δημιουργηθούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και θα αποκατασταθούν σε οποιαδήποτε νέα συσκευή στην οποία συνδέεστε στον Λογαριασμό σας Google.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.