14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Galaxy Watch 4 δεν θα είναι συμβατό με iPhones και το iOS

    Μέχρι και σήμερα τα Wear OS smartwatches ήταν συμβατά με το iPhone και το iOS μέσω εφαρμογών τους ενώ είχαν και κάποια κεντρική πρόσβαση στο λογισμικό της Apple. H Samsung όμως θέλει να κινηθεί πλέον πιο αυστηρά στο ίδιο μήκος κύματος με την Apple και το Apple Watch και έτσι το νέο Galaxy Watch 4 δεν θα φέρει μια τέτοια συμβατότητα.

    Η Samsung παρουσίασε χθες το νέο smarwatch της το πρώτο με το νέο Wear OS σε συνεργασία αποκλειστικά με την Google εγκαταλείποντας έτσι οριστικά το Tizen λογισμικό της.

    Το ArsTechnica αναφέρει λοιπόν πως τα νέα αυτά smartwatch δεν θα υποστηρίζουν το iOS και έτσι δεν θα είναι συμβατά με το iPhone. Η Samsung επιβεβαίωσε πως αυτή η αλλαγή πολιτικής αφορά εκείνα τα μοντέλα με το νέο λογισμικό και πως τα παλαιότερα Galaxy Watch θα παραμείνουν συμβατά και θα συνεχίζουν να υποστηρίζονται κανονικά με αναβαθμίσεις.

    Τέλος η Samsung ξεκαθάρισε πως τα χαρακτηριστικά του ηλεκτροκαρδιογραφήματος και της μέτρησης πίεσης θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω Samsung Galaxy smartphones.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.