20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το FireFox 103 περιλαμβάνει ενίσχυση απόδοσης για Mac με οθόνες 120Hz+

    Η Mozilla κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Firefox που υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση περιήγησης σε οθόνες που τρέχουν στα 120 Hz και υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης, κάτι που θα αρέσει στους κατόχους μοντέλων MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με οθόνες ProMotion.

    Κατά την προβολή μιας στατικής ιστοσελίδας που δεν απαιτεί υψηλό ρυθμό ανανέωσης, η οθόνη του MacBook Pro υιοθετεί τον χαμηλότερο ρυθμό ανανέωσης για να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά όταν παίζετε παιχνίδια, κάνετε κύλιση ή κάνετε άλλες δραστηριότητες όπου υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης θα έχει ως αποτέλεσμα πιο ομαλό περιεχόμενο.

    Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης του Mozilla, η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Firefox 103 φέρνει βελτιωμένη απόδοση σε οθόνες ικανές για ρυθμούς ανανέωσης άνω των 120 Hz, υποδηλώνοντας ότι οι Mac 14 και 16 ιντσών με ProMotion θα επωφεληθούν.

    Εκτός από τα παραπάνω, ο Firefox 103 προσφέρει επίσης βελτιωμένη απόκριση στο macOS σε περιόδους υψηλού φόρτου της CPU, κάτι που επιτυγχάνεται με τη μετάβαση σε ένα σύγχρονο API κλειδώματος, σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.