17.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Emancipation μεταδίδεται τώρα στο Apple TV+

    Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Will Smith και σκηνοθετείται από τον Antoine Fuqua, αφηγείται την ιστορία του “Peter (Smith), ενός ανθρώπου που δραπετεύει από τη σκλαβιά, βασιζόμενος στην εξυπνάδα, την ακλόνητη πίστη και τη βαθιά του αγάπη για την οικογένειά του. αποφύγει τους ψυχρόαιμους κυνηγούς και τους ασυγχώρητους βάλτους της Λουιζιάνα στην αναζήτησή του για ελευθερία».

    Η ταινία είναι “εμπνευσμένη από τις φωτογραφίες του “Whipped Peter” του 1863, που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής εξέτασης του Union Army, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Harper’s Weekly. Μία εικόνα, γνωστή ως “The Scourged Back”, η οποία δείχνει τη γυμνή πλάτη του Peter ακρωτηριασμένη από ένα μαστίγωμα, συνέβαλε τελικά στην αυξανόμενη δημόσια αντίθεση στη δουλεία».

    Τον Νοέμβριο, ο Fuqua μίλησε για τη διαμάχη γύρω από τον Smith, λέγοντας ότι “η ταινία για μένα είναι μεγαλύτερη από εκείνη τη στιγμή. Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς είναι μεγαλύτερη από μία στιγμή. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα τη δουν έτσι και θα δουν την ταινία και παρασυρθείτε με την εξαιρετική απόδοση του Will και όλη την πραγματική σκληρή δουλειά που έκανε όλο το cast».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.