24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το Clubhouse ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα για να βοηθήσει δημιουργούς, η εφαρμογή δεν απαιτεί πλέον πρόσβαση στις επαφές

    Το Clubhouse σήμερα ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα αποκλειστικά για την βοήθεια δημιουργών περιεχομένου που χρησιμοποιούν αυτό το κοινωνικό δίκτυο.

    Με την ονομασία “Clubhouse Creator First” το πρόγραμμα θα προσφέρει υποστήριξη σε δημιουργούς σε όλο τον κόσμο για την παρουσίαση “φανταστικών συνομιλιών αλλά και και για το πως να χτίσουν το κοινό τους και να έχουν και έσοδα.”

    Το νέο αυτό πρόγραμμα ανακοινώθηκε στο Twitter. Αρχικά η ομάδα του ClubHouse αναζητά 20 δημιουργούς που να ενδιαφέρονται στο μάθουν περισσότερα για την χρήση της εφαρμογής και ακόμη του να έχουν και έσοδα από τις συνομιλίες που θα κάνουν.

    Clubhouse Creator First is an accelerator program designed to help aspiring creators on Clubhouse host amazing conversations, build their audience, and monetize. If you’re interested in being part of it, please apply below!

    Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να μπουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα με προσωπικά στοιχεία καθώς και τι είδους περιεχόμενο θα δημιουργούν. Επίσης θα πρέπει να αποστείλουν και ένα 3 λεπτών sample αρχείο ήχου από την εκπομπή που θέλουν να κάνουν.

    Πέρα από το παραπάνω στην νεότερη αναβάθμιση της εφαρμογής έχουμε μια σημαντική αλλαγή σε ότι αφορά την ιδιωτικότητα. Πλέον οι χρήστες δεν χρειάζεται να δώσουν πρόσβαση στις επαφές τους για να στείλουν μια πρόσκληση – κάτι που ήταν απαιτούμενο μέχρι χθες. Πλέον μπορεί ο χρήστης να τοποθετήσει τον τηλεφωνικό αριθμό αυτού που θέλει να προσκαλέσει.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.