20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το #bendgate του iPhone 6 Plus χτύπησε την πόρτα της Sony

    11

    To Xperia Z3 smartphone από την Sony φαίνεται πως θα έχει έναν πονοκέφαλο να αντιμετωπίσει μιας και όπως στην περίπτωση του iPhone 6 Plus την πόρτα του χτύπησε το γνωστό πλέον σε όλους μας #bendgate.

    Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις ένας χρήστης του Google+ ξεκίνησε το θέμα και άμεσα έγινε viral στο διαδίκτυο. Ο ίδιος δηλώνει πως το Z3 λύγισε ενώ απλά το είχε στην τσέπη του παντελονιού του.

    Σχόλια όπως “ντροπή στην Sony” – “Δεν αξίζει τα λεφτά του” – “Τι χάλια είναι αυτά” γίνονται πλέον κατά χιλιάδες με την Sony να μην έχει κάνει επίσημα ακόμη κάποια ανακοίνωση για το εν λόγω θέμα.

    6

    Η Apple είχε κάνει δήλωση για το αντίστοιχο #bendgate του iPhone 6 Plus που βέβαια όπως είχαμε τόνισε δεν είχε πείσει και κανέναν αλλά το θέμα σταμάτησε να απασχολεί τους χρήστες της από την στιγμή που σταμάτησαν να κάνουν βλακείες με τις συσκευές τους. Εμείς μάλιστα σας έχουμε και την δική μας απάντηση στο #bendgate του iPhone 6 Plus σε ένα βίντεο που αξίζει να δείτε εδώ.

    Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα του Z3 και που το κάνει να διαφοροποιείται από το αντίστοιχο του 6 Plus είναι πως η οπίσθια πλευρά του είναι καλυμμένη από γυαλί και έτσι αυτό σημαίνει και μεγαλύτερα ευπάθεια σε ραγίσματα αν όντως λυγίζει τόσο εύκολα.

    Συμπερασματικά το bendgate φαίνεται πως και το 2015 θα απασχολήσει αρκετούς χρήστες smartphones.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles