19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple Watch Series 6 έρχεται με νέους χρωματισμούς, φινιρίσματα και με PRODUCT(RED) μοντέλο

    Η Apple σήμερα στο ψηφιακό “Time Flies” event της ανακοίνωσε την νέα 6η γενιάς σειρά του Apple Watch που πέρα από το νέο χαρακτηριστικό της καταγραφής των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα έρχεται με αρκετά νέα χρώματα και φινιρίσματα.

    Αρχικά το Apple Watch Series 6 έρχεται με ένα ανανεωμένο χρυσό φινίρισμα (όχι φυσικά πραγματικό χρυσό). Επιπλέον έχουμε μια νέα μπλε εκδοχή του. Το Apple Watch Series 6 επίσης έρχεται και με μια Graphite επιλογή που θα αρέσει ιδιαίτερα σε αυτούς που θεωρούσαν την ασημί εκδοχή πολύ ελαφριά σε χρωματισμό και την Space Gray πολύ σκοτεινή.

    Επιπλέον έχουμε και την έλευση του Apple Watch Series 6 σε μια PRODUCT(RED) έκδοση που απλά δείχνει φανταστική. Φυσικά έχουμε και μια μεγάλη και νέα συλλογή από λουράκια που θα ταιριάζουν στους αντίστοιχους χρωματισμούς φινιρίσματος του σασί.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.