22.9 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Το Apple Watch Pro είναι πιθανό να έχει νέο προγραμματιζόμενο κουμπί για το watchOS 9 #AppleEvent

    Οι τρισδιάστατες αποδόσεις του επερχόμενου “Apple Watch Pro” που κοινοποιήθηκαν νωρίτερα χθες και σας παρουσιάσαμε απεικονίζουν με ακρίβεια τη σχεδίαση της συσκευής, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου κουμπιού στην αριστερή πλευρά της θήκης που πιθανότατα μπορεί να προγραμματιστεί από τον χρήστη, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

    Ο Gurman είπε ότι οι χρήστες πιθανότατα θα μπορούν να προσαρμόσουν το κουμπί για να ξεκινήσει μια συγκεκριμένη εφαρμογή, δυνατότητα, τύπο προπόνησης ή ούτω καθεξής όταν πατηθεί. Επιβεβαίωσε επίσης ότι ενώ το Apple Watch Pro θα έχει μια εντελώς επίπεδη οθόνη, η συσκευή θα εξακολουθεί να έχει στρογγυλεμένο περίβλημα, σε αντίθεση με ορισμένες συνεχείς φήμες για ένα Apple Watch με επίπεδες άκρες.

    Τα render έδειχναν επίσης το μοντέλο Pro με μια πιο προεξέχουσα ψηφιακή κορώνα και πλαϊνό κουμπί στη δεξιά πλευρά της θήκης, γεγονός που θα μπορούσε να κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση σε αυτά τα χειριστήρια. Συνολικά, το μοντέλο Pro φαίνεται πιο στιβαρό από τα τυπικά μοντέλα Apple Watch, σύμφωνα με αναφορές ότι έχει σχεδιαστεί για δραστηριότητες όπως πεζοπορία και extreme sports.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.