17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple Watch σώζει την ζωή ποδηλάτη που παρασύρθηκε από ποτάμι που υπερχείλισε

    Ένας άντρας στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Herefordshire διασώθηκε από ποτάμι που υπερχείλισε χάρη στο Apple Watch του.

    Όπως αναφέρει το BBC:

    “Ένας ποδηλάτης διασώθηκε από ποτάμι που υπερχείλισε όταν κατάφερε να καλέσει το 999 από το Apple Watch του την στιγμή που κατάφερε να κρατηθεί από έναν κορμό. Ο άντρας έπεσε από το ποδήλατο του εξαιτίας του ορμητικού νερού. Παρασύρθηκε για σχεδόν ένα μίλι πριν καταφέρει να πιαστεί από ένα κορμό και να επικοινωνήσει με την πυροσβεστική.”

    Ένας άντρας των σωστικών συνεργείων ανέφερε πως ο ήταν τυχερός που κρατήθηκε από τον κορμό μιας και χρειάστηκαν περισσότερα από 20 λεπτά να τον εντοπίσουν και να τον διασώσουν.

    “Μιλούσε στην πυροσβεστική καθώς κατάφερε να κρατηθεί από έναν κορμό μέσω του Apple Watch του το οποίο αντικειμενικά λειτούργησε υπέροχα για εμάς έτσι ώστε να τρέξουμε για βοήθεια του το συντομότερο δυνατό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.