17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple Watch που έλαβε ως δώρο επετείου του έσωσε τελικά την ζωή

    Η Apple έχει ακόμη ένα παράδειγμα ενός Apple Watch που έσωσε την ζωή ενός άντρα και συγκεκριμένα του 58χρονου Bob March.

    Σε γράμμα του προς το προσωπικό της ιατρικής ομάδας που τον εγχείρησε στην καρδία ο Bob τους ευχαρίστησε για ότι έκαναν χωρίς να παραλείψει την αναφορά του στο Apple Watch που τον ειδοποίησε άμεσα.

    “Σε σύγκριση με άλλους ασθενής σας δεν είχα ιδέα πως η μοίρα θα μας έφερνα μαζί σήμερα. Την Παρασκευή μετά από ένα τρέξιμο 3 μιλίων με τον σκύλο μου ήρθα για ένα εσπευσμένο έλεγχο μιας και παρατήρησα πως οι παλμοί μου ήταν ιδιαίτερα αυξημένοι μέσω του Apple Watch που μου δώρισε η γυναίκα μου για την επέτειο μας. Το υπόλοιπο ταξίδι μου είναι πλέον στα χέρια σας.”

    Η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη και έγινε λίγο μετά αφότου η Lori March είχε κάνει δώρο στον άντρα της Bob ένα Apple Watch για την 17η επέτειο γάμου τους. Δεν άργησε αυτή της η ενέργεια να σώσει τον άντρα της λίγες μέρες μετά.

    “Ο Bob που ήταν πρώην αθλητής και έχει τρέξει και σε μαραθώνιους άμεσα ξεκίνησε να περιεργάζεται τις δυνατότητες του Apple Watch του. Ανακάλυψε λοιπόν την Heart Rate εφαρμογή και παρά το γεγονός πως ήταν σε κατάσταση ηρεμίας οι ενδείξεις που είχε ήταν 127 χτύποι το λεπτό. Στην αρχή ούτε ο ίδιος πίστεψε αυτό που έβλεπε…”

    Τελικά μια κρυφή αρρυθμία καταπονούσε καθημερινά την καρδία του και αν δεν γινόταν επέμβαση τότε η συνέχει θα ήταν ένα επεισόδιο ανακοπής.

    Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ιστορία αυτή εδώ

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.