22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Apple Watch γίνεται ο απόλυτος ναυαγοσώστης αφού τηλεφώνησε στο 911 για κολυμβητή που είχε παγιδευτεί σε κρύο ποτάμι

    Το Apple Watch είναι ένας εξαιρετικός ιχνηλάτης κολύμβησης από τότε που κέρδισε ισχυρότερη αντοχή στο νερό και προπονήσεις στο νερό με την Series 2 έκδοση – η συσκευή από τότε εξελίχθηκε σε έναν απαραίτητο σύντροφο κολύμβησης αλλά και ναυαγοσώστης. Αυτό συνέβη στο Όρεγκον την περασμένη εβδομάδα, όταν οι πρώτοι διασώστες κατάφεραν να σώσουν μια παγιδευμένη κολυμβήτρια που κάλεσε το 911 από το Apple Watch της.

    Μια γυναίκα που κολυμπούσε στον ποταμό Κολούμπια βρέθηκε παγιδευμένη σε νερό 56 μοιρών όταν το πόδι της πιάστηκε σε βράχους, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας από το Ντάλες του Όρεγκον. Η αστυνομία λέει ότι η γυναίκα ήταν κοντά σε εξάντληση και παρουσίαζε σημάδια υποθερμίας όταν διασώθηκε.

    «Η κολυμβήτρια ενημέρωσε ότι είχε πιαστεί στο ποτάμι για πάνω από 30 λεπτά και ότι είχε κάνει την κλήση έκτακτης ανάγκης από το Apple ρολόι της», αναφέρει η έκθεση.

    Όταν οι πρώτοι διασώστες έφτασαν στη σκηνή, προσπάθησαν να παράσχουν μια σκάλα στην ταλαιπωρημένη κολυμβήτρια ενώ προσπάθησαν να μετακινήσουν και τα βράχια που παγίδευσαν το πόδι της. Η προσπάθεια διάσωσης ήταν ανεπιτυχής.

    Τελικά και με νέα προσπάθεια στα παγωμένα νερά οι αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την γυναίκα και όλα πήγαν καλά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.